Csajok Birodalma ♥

Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hős lovag. A Lány trónol Álomország trónján, a Fiú képzel kardot és lovat.♥

CONVERSE TÖRTÉNETE..

Chris Evert, Jimmy Connors, Larry Bird, Magic Johnson, Denis Rodman, Guy Mariano. Fantasztikus, jól ismert nevek. Ők azok a világsztárok, akik Marquis Converse felszerelései mellé adták a nevüket, és teljesítményükkel erősítették a Converse sportmárka helyét a világmárkák között. A Converse ma is a Bolygónk legkeresettebbjei közé tartozik.

1908.
Marquis Converse megalapítja a „Converse Rubber Company”-t és már a kezdeti években kollégáival kiváló sportcipőket készít. 

1.jpg 1917.

A Converse bemutatja az „All Star” atlétacipőt, amely kitűnő kosárlabdacipőnek bizonyul.A cipők további fejlesztésében döntő mozzanatnak bizonyult, amikor Chuck Taylor is az „All Star” atlétacipőt választotta, és vált ezzel a világ első profi módon szponzorált játékosává.
Ő akkoriban már professzionális kosárlabdázó volt, még jóval a ligák megalakulása előtt. Több csapatban is játszott, többek között a Buffalo Germans és az Akron Firestones színeiben is ontotta a kosarakat.

1921.
Miután a Converse-cégnél elhelyezkedett, ötletei alapján a következő évben kisebb átalakításokat végztek az „All Star” cipőkön, méginkább a kosárlabdázás igényeihez igazítva azt.
Ezzel, lényegében megszületett a világ első, speciálisan ehhez a sportághoz készült lábbelije.

1923.
A cipő fejlesztéséhez adott hozzájárulásának eredményeképpen Chuck Taylor aláírása része a Converse-logónak és mindig feltűnik az „All Star” cipőkön is.
1930.

A Converse bemutatja a speciálisan teniszhez, tollaslabdázáshoz készült cipőjét, amelyet tervezőjéről „Jack Purcell”-nek neveznek el. Olyan neves teniszezők viselték később ezt a terméket, mint a világhírű Chris Evert és Jimmy Connors.

A Converse „All Star” története azonban nem megkövült sztori, hanem együtt ível a kosárlabdázás, valamint a Converse-hez kapcsolódó sportágak fejlődésével.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 25
Heti: 150
Havi: 528
Össz.: 345 845

Látogatottság növelés
Oldal: Converse története
Csajok Birodalma ♥ - © 2008 - 2018 - giiiirls.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szivecskés képek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »