Csajok Birodalma ♥

Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hős lovag. A Lány trónol Álomország trónján, a Fiú képzel kardot és lovat.♥

Natúr smink


Ezúttal egy természetes hatású, natúr smink elkészítéséhez hozzuk meg reményeink szerint a kedveteket.

Natúr smink készítéséhez mindenből csak egy kevésre van szükség. Minden smink elkészítésének az első és legfontosabb lépése az alapozás, kontúrozás.

Jelen tananyag gyakorlati óráján a sminkes egészen halvány alapozást és csak egy gyengéd arccsontkiemelést végzett el egy kevés pirosítóval. A kontúrok miatt világos púdert tett az arccsont alá, és miután mindezzel megvolt, a szemhéjak kerültek sorra. A szemek környékét korrektorral emelte ki és egy kevés bőrszínű szemhéjfestéket tett rá, hogy anélkül emelhesse ki őket, hogy a natúr hatás eltűnne. A tövükbe is tett valamennyi világos festéket is, majd a két színt jól összedolgozta, hogy eltüntesse az éles vonalakat.

Ezek után a szempilla festése következett, mégpedig egy érdekes technika alkalmazásával: a spirált a pillák tövéhez igazította és erősen odanyomta, csak határozottan rá kellett pislognia a modellnek. Ahhoz, hogy ez a művelet jól sikerüljön, fontos, hogy a pillák festése előtt egyenletesen elfésüljük a szálakat, így mindenhova ugyanannyi jut majd a festékből.

A szájfényt úgy vitte fel az ajkakra, hogy középre tett egy nagyobb mennyiséget, majd azt lapogatta - már ha ilyen szó egyáltalán létezik - el az ecsettel. Végül került még egy kis sötétbarna szemöldökpor is a szemöldökre.

Összességében az egyik legegyszerűbb smink, a natúr smink, ráadásul alkalmazható hozzá jó pár, már eddig megtanult szabály is.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 16
Heti: 5
Havi: 814
Össz.: 344 472

Látogatottság növelés
Oldal: Natúr smink
Csajok Birodalma ♥ - © 2008 - 2018 - giiiirls.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szivecskés képek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »