Csajok Birodalma ♥

Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hős lovag. A Lány trónol Álomország trónján, a Fiú képzel kardot és lovat.♥

.jpg

(köszönöm starity)

Mindenki ismeri a cserfes Katy Perry-t, ami a szívén az a száján. Így hát nem is tagadta mit is gondol Miley Cyrus-ról, akiben Britney-t véli felfedezni.

Katy Perry szerint Miley az új Britney

Katy Perry a Much Music Awards szinfalai mögött találkozott Mileyval, akiről utána egyből ki is fejtette véleményét: "Ő az új Britney. Egyenesen a szemeink előtt válik azzá." Mikor egy barátja megkérdezte Katy-től, hogy nem inkább Lindsay Lohan-re hasonlít-e, ő csak annyit felelt: "Nem, határozottan a Britney-utat követi."

Persze ez mind szép és jó, de gondoljunk csak bele, Britney hatalmas sikerei mellett rengeteg botránya is volt. Miley-t már mások is kinyilvánították az "új Britney-nek", de ő csak annyit mondot, hogy nem szereti, ha másokhoz hasonlítgatják, mert ő Miley és nem más. Persze nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy az egyik legnagyobb kedvencéhez hasonlítgatják, hiszen rengeteg mindent elért már a zenei piacon.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 25
Heti: 148
Havi: 526
Össz.: 345 843

Látogatottság növelés
Oldal: Katy Perry szerint Miley az új Britney
Csajok Birodalma ♥ - © 2008 - 2018 - giiiirls.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szivecskés képek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »