Csajok Birodalma ♥

Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hős lovag. A Lány trónol Álomország trónján, a Fiú képzel kardot és lovat.♥

.jpg

(köszönöm starity)

A Rocktábor 2 hamarosan Magyarországon

A Rocktábor 2 hamarosan Magyarországon

A Disney Csatorna újabb videoklippel lepi meg a nagy izgalommal várt Rocktábor 2: A záróbuli című film rajongóit. Az „Fire” című új klippet július 14-én, szerdán 16.30 órakor lehet megnézni a Disney Csatornán. Maga a klip tulajdonképpen részlet a filmből, így a nézők egy kis ízelítőt is kaphatnak a Rocktábor 2-ből.

 

A „Fire” egy újabb klip a Rocktábor 2: A záróbuli című filmből, amelyet most Magyarországon is bemutatnak. A Rocktábor 2 premierje szeptemberben várható, olyan sztárokkal, mint a Jonas Brothers és Demi Lovato, akik újra összeállnak még egy nagy hatalmas, zenés-táncos nyári buli erejéig.

 

Sokkal több dráma, szerelem és zene lesz benne, mint az első részben. Több és jobb, mint az eredeti film volt, ráadásul tele van őrületes táncelemekkel. És a film zenéje is óriási.” – meséli Demi.

 

Joe Jonas szerint “A Rocktábor 2 egy hamisítatlan Disney Csatorna film, tele remek zenével és elképesztő táncjelenetekkel.”

 

A film történetét Kevin Jonas így foglalja össze: “A történet az első film után 1 évvel játszódik, amikor is a csapat visszatér a Rocktáborba, és azt látja, hogy a tó másik oldalán létrejött egy rivális, hiper-modern zenei tábor, a Sztártábor. Az új tábor már olyan sok tanárt és táborozót átcsábított, hogy az már a Rocktábor létét veszélyezteti. Kérdés, hogy a Rocktábor túléli-e ezt a versenyhelyzetet.”

 

A „Fire” című klip főszereplői Meaghan Martin és Mdot. Meaghan Martin Tess Tylert játssza a Rocktábor 2 című filmben. Tess egy tehetséges lány, aki az ellenséges Sztártáborhoz csatlakozik, de aztán elbizonytalanodik, vajon jól döntött-e.

 

Nehéz, de egyben vicces is volt Tesst alakítani, hiszen rá kellett jönnöm miért olyan a karakter amilyen. Tess nagyon manipulatív és gonosz tud lenni, de ugyanakkor nagyon kedves is, ráadásul a film végére Tess nagyon megváltozik: rájön, hogy másnak is igaza lehet, és megtanul csapatban dolgozni.” – meséli Meaghan.

 

Mdot, becsületesen nevén Matthew Finley, Luke Williamsszet alakítja, aki az egyik legjobb előadó a rivális táborban. Finley hivatásos zenés, táncos, hiszen 5 hangszeren játszik, imádja az R&B-t és mégcsak 23 éves!

 

Meaghan Martin és Mdot

 

Rocktábor 2 – A sztori

 

Az új részben Mitchie (Demi Lovato) és barátai visszatérnek a Rocktáborba, és már alig várják, hogy újra zúzhassanak. Valamennyiük közül a legizgatottabb talán Mitchie, aki a zenélésnél sokkal többet vár ettől a nyártól. A táborban fog lazulni a Connect 3 is, a rock banda, amely épp most fejezte be világkörüli turnéját. Tehát idén is találkozhatunk Shane-nel (Joe Jonas) – aki ott folytatná Mitchie-vel, ahol tavaly abbahagyták – és bandája, akik lelki támaszt nyújtanak neki. A gitárlegenda Brown Cesario (Daniel Fathers), a Rocktábor tulajdonosa is készen áll a rock ‘n rollra!

 

De a tini paradicsomban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt várnánk. A tó másik oldalán ott a Sztártábor: egy hiper-szuper, pénzes zenei tábor, amelyet Brown egykori bandatársa és irigye, Axel Turner (Daniel Kash) alapított. A Rocktáborban, a maga egyszerűségében, jelen van a szenvedély, a tehetség és az elkötelezettség, de a Sztártábor olyan erőforrásokkal, infrastruktúrával és annyi pénzzel bír, ami elég ahhoz, hogy megszerezze magának a Rocktábor tanárait, és ellehetetlenítse a Rocktábort. Igen ám, de Axel nem számolt Mitchie-vel, aki született vezéregyéniség, és aki megfogadja, hogy megmenti szeretett táborát. Győzzön a jobbik tábor!

 

Premierje óta a Rocktábort több mint 137 millióan látták, a film zenéje pedig 2,5 millió példányban kelt el világszerte, miközben a lemez 10 felejthetetlen héten át trónolt a Top 10-ben az amerikai Billboard 200-as albumlistáján.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 25
Heti: 159
Havi: 537
Össz.: 345 854

Látogatottság növelés
Oldal: Demi Lovato hírek
Csajok Birodalma ♥ - © 2008 - 2018 - giiiirls.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szivecskés képek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »