Csajok Birodalma ♥

Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hős lovag. A Lány trónol Álomország trónján, a Fiú képzel kardot és lovat.♥

.jpg

(köszönöm starity)

"Utálom a vámpírokat!" - nyilatkozta nemrég Miley Cyrus, de hogy ehhez a Twilight sikersztori három üdvöskéje, Rob, Kris és Tay mit szól, az már más tészta.

Miley utálja a vámpírokat!

"Utálom a vámpírokat" - nyilatkozta a fiatal énekesnő, de vajon Robert, Kristen és Taylor mit szól ehhez?

Az E!Online felkereste a triót a Los Angeles-i filmfesztiválon. Robert azt mondja, hogy nagyszerű ötlete van: a "Can't be Tamed" énekesnője álljon át a fanok oldalára. Majd nevetve hozzátette. "Ez annyira nyilvánvaló, csak meg kell néznie az Eclipset."
Taylort nem izgatta, hogy Miley nem csípi a vámpírokat. "Nem kell, hogy odalegyen a vámpírokért. Elég ha szereti a vérfarkasokat. Mi vagyunk a klasszak" - mondta.
Kristen egy kicsit meglepődött, amikor tudtára adták Miley ellenszenvét a vérszívókkal kapcsolatban. "Tényleg nem?" - kérdezte kikerekedett szemekkel, amikor megmondták neki az elszomorító hírt. "Fél tőlük, vagy csak nem kedveli őket? Nem hiszem, hogy meg kellene győzni az embereket arról, amiről már megvan a saját kialakított gondolatuk. Mindegy, ha utálja a vámpírokat, nem baj."

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 25
Heti: 142
Havi: 520
Össz.: 345 837

Látogatottság növelés
Oldal: Miley utálja a vámpírokat!
Csajok Birodalma ♥ - © 2008 - 2018 - giiiirls.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szivecskés képek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »